Ledelsesudvikling styrker effektiviteten og arbejdsglæden

Monique Hartmann kan hjælpe jeres virksomhed med bedre ledelsesudvikling. God ledelse bygger bro mellem kerneydelse og medarbejdermotivation, når dette lykkes, stiger effektiviteten og arbejdsglæden.

Motivation er første skridt i ledelsesudvikling

Ved dine medarbejdere hvad de skal være motiveret til? Hvilke opgaver er på vej til den enkelte og teamet? Hvilke kvalifikationer og handlinger bliver belønnet nu og i fremtiden? Er der sat rammer for omgangstonen? Eller har brok og sladder gode kår? Det er et af spørgsmålene i ledelsesudvikling.

Min leder ved ikke, hvad jeg arbejder med

Virksomheder der har mest succes med at overleve krisetider, har det til fælles, at deres medarbejdere føler sig set og hørt. Ledelsen ved, hvad medarbejderne laver, og spørger hyppigt, hvad der optager dem. Derfor har min ledelsesudvikling fokus på, at man skal se og lytte.

Lyt til alle indtryk fra dine medarbejdere

Vis vejen og inddrag medarbejderne - selvom det er en åben dør, kan den gode dialog nemt glippe i en travl hverdag. Vi får mange informationer, når vi møder teamet eller medarbejderen, som kan fortælle, om arbejdet går i den rigtige retning eller ej. Hvornår udstråler medarbejdere træthed? Og hvad fører til, at de lige pludselig bliver begejstrede? Er der nogen mønstre i samarbejdet, der har "sat sig fast"?

​Jeg leverer ledelsesudvikling, som får lederteams eller den enkelte leder til at reflektere over, hvad der kan styrke produktionen og motivationen. ​

Kontakt mig gerne på telefon 21 41 94 60 eller på e-mail mh@moniquehartmann.dk for at høre mere om ledelsesudvikling. Jeg har kontor på Frederiksberg i København, men jeg udfører mine kurser i hele landet.

​Har du lyst til at høre mere?

Skriv til mig for at bestil eller høre mere om et ​forløb til dig eller dit firma - Du vil få svar hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et forløb for dig og dit firma

​NYT: prøv en workshop med organisationsopstilling

Organisationsopstilling er en metode, hvor der laves en opstilling med mennesker af en problemstilling, man vil undersøge. Det geniale i metoden er, at den inddrager den tavse viden, der er i organisationen. Læs mere her

Lederspejl

Et dialogbaseret udviklingsværktøj, hvor du får feedback om din lederstil. Jeg tager interviews med din leder, dine medarbejdere og relevante samarbejdspartnere, og udarbejder et billede af dine ressourcer og udviklingspunkter. Kan også tilbydes for hele virksomheden og følges op med en temadag om organisationens ledelsesværdier.

Coachingklippekort

5 coachings, med fokus på mønstre i din organisation, team og selvfølgelig din egen ledelsesstil. 

Coachings kan efter ønske foretages via Skype.

Workshop eller temadag for lederteamet

En halv eller hel dag om fx personaleledelse, samarbejde, arbejdsglæde, stressforebyggelse.

Der vil være en blanding af oplæg, dialog og gruppearbejde.

FIND MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER​