Title Image

Tre webinars: tiden under og efter Covid-19

Er din arbejdsdag præget af skiftende instrukser og krav? På disse webinarer kan du blive klogere på neurovidenskab og tanke ny viden og energi!

 

Når vi arbejder med mennesker – og ikke producerer en konkret genstand – så skal vi ikke alene tale sammen om, hvordan vi gør tingene, men også om, hvordan vi har det.

 

 

Vi2Sammen og Moniquehartmann.dk tilbyder 2 Webinars med fokus på neurovidenskab, som er målrettet ledere, og 1 webinar som er målrettet TR, AMR og øvrige medarbejdere.

 

Lederwebinar 1 – Når livet slår en kolbøtte

 

Medierne taler om the new normal, og hvad vi har lært af Covid-19. Men før vi kan bevæge os fremad, skal vi først stoppe op, og se hvor vi er lige nu. I dette webinar sættes ord på, hvordan mennesker psykologisk reagerer på kriser og store forandringer, der har en indgribende effekt på individet, arbejdspladsen og i dette tilfælde hele samfundet.

 

Du får:

 • Indsigt i, hvordan den nye hverdag påvirker dig som menneske og leder
 • Teori fra neurovidenskab om reaktioner på forandring
 • Mulighed for at dele både glæde og bøvl
 • Redskaber til at passe bedre på dig selv og at understøtte dine medarbejdere
 • Ny energi og et bedre humør

 

Du kommer til at deltage i et online møde med lederkolleger, hvor vi starter med lidt neurovidenskab om hvordan og hvorfor vores hjerner reagerer på uvante omgivelser. Herefter er der tid til erfaringsudveksling i små grupper. Vi afslutter med gode tips til at tackle den nye hverdag. Forudsætningen for at deltage er, at du vil være med til at skabe et fortroligt rum.

 

Webinaret faciliteres af erhvervspsykolog Monique Hartmann understøttet af jurist Elin Steppat Hausle. Erik Hausle Steppat vil lave grafisk facilitering under mødet, så du efterfølgende får et grafisk billede af webinarets kernebudskaber.

 

Pris: 250 kr + moms

 

Webinaret tilbydes på:

 • Mandag d.31. august kl.15.00-16.00

 

Tilmelding for alle webinars nederst  på denne side

 

Lederwebinar 2 – Kriser lærer os at se på verden på en ny måde

 

Intet er ved det gamle siden en flagermus i Wuhan satte gang i en pandemi. Verden har ændret sig, arbejdspladsen har ændret sig, og vi har hver især også ændret os.  Samtidig virker hele situationen stadig meget uklart, og vi har endnu ikke set enden af tunnelen.

 

En måde at skabe klarhed på, er at se på hvad standen er efter første halvleg, fx: Hvad savner du fra før Covid-19, og hvad vil du helst ikke tilbage til?

 

Du får:

 • Teori og viden om, hvorfor vi har brug for kriser, og hvorfor vi helst undgår dem
 • Indsigt i, hvilke elementer i den nye hverdag giver mening, og hvilke ikke
 • Redskaber til at involvere dine medarbejdere i forandringerne
 • Mulighed for at udveksle erfaringer med andre ledere
 • Ny energi og et bedre humør

 

Du kommer til at deltage i et online møde med lederkolleger, hvor vi starter med lidt teori om adfærdsdesign. Herefter er der tid til erfaringsudveksling i små grupper. Vi afslutter med gode tips til at tackle den nye hverdag. Forudsætningen for at deltage er, at du vil være med til at skabe et fortroligt rum.

 

Webinaret faciliteres af organisationspsykolog Monique Hartmann understøttet af jurist Elin Steppat Hausle. Erik Hausle Steppat vil lave grafisk facilitering under mødet, så du efterfølgende får et grafisk billede af webinarets kernebudskaber.

 

Pris: 250 kr + moms

 

Webinaret tilbydes på følgende dage:

 • Mandag d.31. august kl.12.00-13.00
 • Mandag d.7. september kl.12.00-13.00

 

Tilmelding for alle webinars nederst  på denne side
Åbne kurser om, hvordan coronakrisen påvirker os. Åbne kurser hos Monique Hartmann.
Webinar 3 for TR, AMR og medarbejdere: Bliv klogere på dig selv og dine kollegers reaktioner på Covid-19.

 

Det føles som om jeg starter på en ny arbejdsplads hver dag – og jeg er dødtræt om aftenen

 

Ud fra et neurovidenskabeligt udgangspunkt ved vi, at hjernen normalt har det bedst, når den kan genkende situationen. Når vi så møder en ny situation, arbejder den på fuld drøn på at finde ud af hvordan det hele skal give mening, og om vi måske er i fare. Og så bliver hjernen også forvirret over, at vi befinder os på vores dejlige velkendte arbejdsplads, som lige pludselig ikke er så velkendt længere. Ikke så mærkeligt, at du eller din kollega er træt og kan reagerer irriteret. Her får du et pusterum, hvor du kan tanke ny energi.

 

Du får:

 • Indsigt i, hvordan den nye hverdag påvirker dig som menneske
 • Mulighed for at dele både glæde og bøvl
 • Redskaber til at passe bedre på dig selv
 • Ny energi og et bedre humør

 

Du kommer til at deltage i et online møde med kolleger eller fagfæller, hvor der vil være lidt teori om hvordan vi reagerer på uvante omgivelser, fulgt op med samtaler i grupper på 3-4 personer. Vi afslutter med gode tips til at tackle den nye hverdag. Forudsætningen for at deltage er, at du vil være med til at skabe et fortroligt rum.

 

Webinaret er for TR, ARM og andre medarbejdere. Det faciliteres af organisationspsykolog Monique Hartmann understøttet af jurist Elin Steppat Hausle.

 

Pris: 250kr + moms

 

Webinaret tilbydes:

• Mandag d.7. september kl.15.00-16.00

 

 

Tilmelding for alle 3 webinars her:

 • Navn på din arbejdsplads + kommune
 • 0,00 kr.
 • Tilmelding er bindende fra 7 dage før workshoppen. Ved afbud 7 eller færre dage inden workshoppen refunderes deltagergebyret ikke. Se alle vores handelsbetingelser her