Title Image

3 åbne workshops om kollektiv intelligens

3 nye workshops om kollektiv intelligens på jobbet

 

Metoden kræver ikke så mange ord – det er særlig hjælpsom, når noget er svært at tale om

 

Vi reagerer ubevidst på hinanden – hele tiden. 

 

Disse workshops er til dig:

der vil blive klogere på gruppedynamikker, fx ledere, facilitatorer, konsulenter, mm.

 

Du får:
  • viden om hvorfor relationer er vigtigere end logisk tænkning på jobbet
  • afprøvet en ny metode som kan styrke samarbejde og ledelse
  • ny indsigt i hvordan vi med hele kroppen reagerer på vores omgivelser
  • to spændende timer med plads til at netværke

 

Styrk samarbejdet med kollektiv intelligens

 

Når hverdagsting, vi ellers tager for givet, pludselig forsvinder, ser vi dem i et nyt lys: Tomme koncertsale, fodboldstadions, arbejdspladser: oplevelsen mangler noget. Et fællesskab giver en bestemt form for dynamik, som vi fx mærker ved fællessang. Men det handler ikke kun om nydelsen af at være sammen med andre. Fællesskabet tilfører også en vigtighed til tingene: der sker noget ved det, vi deler på arbejde. Der opstår en kollektiv intelligens.

 

På workshoppen bliver du også introduceret for en metode, som hedder organisationsopstilling. Denne metode åbner vores øjne op for den kollektive intelligens der opstår, når mennesker er sammen. Det geniale er, at den hjælper dig at få øje på noget, som du godt var klar over, men ikke havde sat ord på endnu. Derfor sker det ofte, at vi hører deltagerne sige: ”Aha! Nu ved jeg præcis hvad jeg skal gøre!”. Du vil med garanti blive inspireret!

 

Tre workshops om kollektiv intelligens der kan styrke samarbejdet med hver sit eget undertema:

 

ONSDAG 23 SEPTEMBER 2020, KL 9-11 – ORGANISATIONSTRAUME EFTER COVID-19

 

Kriser har en indgribende effekt på individet, arbejdspladsen og i dette tilfælde hele samfundet. Under en krisesituation bygges der en spænding op i kroppen, som før eller siden skal aflades. Det kan også mærkes på arbejdspladsen, og hvis vi ikke håndterer denne spænding konstruktivt, kommer den på et senere tidspunkt ud på en mindre hensigtfuld måde. Der kan udvikle sig et Organisationstraume. Hør mere om begrebet, og hvordan man undgår det.

 

TIRSDAG 27 OKTOBER 2020, KL 9-11 – LOYALITETER PÅ ARBEJDSPLADSEN

 

At høre til er en vigtig overlevelsesmekanisme. Derfor er vi loyale overfor arbejdspladsen, kunder, kolleger, og også vores personlige værdier. Men nogle gange bliver man tvunget til at være illoyal ét sted, for at kunne være loyal et andet sted.

MA
MANDAG 7 DECEMBER 2020, KL 9-11 – PÅ OPDAGELSE EFTER MØNSTRE PÅ JOBBET

 

”Det er nu tredje gang indenfor to år vi får en ny chef” eller ”Vi overholder aldrig dagsordenen til vores møder, hvor meget vi end prøver”. Vi undersøger, hvad der kunne ligge bagved sådan et mønster, og hvordan man kan bryde det.

 

Sted: Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 København V 

 

Pris: 250 kr eks. moms

Samarbejde og kollektiv intelligens på arbejdspladsen – workshops med Monique Hartmann og Anette Raaby.

Workshops om kollektiv intelligens på jobbet er et samarbejde mellem Monique Hartmann og Anette Raaby fra Kongruens ApS. I dette partnerskab udbyder vi også uddannelser i, hvordan du kan blive facilitator i Organisationsopstilling

Tilmelding

  • Navn på din arbejdsplads + kommune
  • 0,00 kr.
  • Tilmelding er bindende fra 7 dage før workshoppen. Ved afbud 7 eller færre dage inden workshoppen refunderes deltagergebyret ikke. Se alle vores handelsbetingelser her